MUUD Bturn

Bturn van MUUD is een stijlvolle projecttas, perfect gemaakt voor de creatieve maker. Ontworpen met praktische vakken, houdt de tas je benodigdheden binnen handbereik - zelfs als je onderweg bent.
Het ontwerp van de tas is geïnspireerd op de klassieke Saturn tas van MUUD. Echter, met drie ruime vakken biedt Bturn nog meer opbergmogelijkheden.
Bturn is de perfecte accessoire voor iedereen die op zoek is naar een mooie tas met meerdere functies, zonder concessies te doen aan kwaliteit of design. De tas heeft drie praktische vakken, waardoor je brei-, haak- en borduurbenodigdheden netjes georganiseerd blijven - en met een diameter van 23 cm past zelfs een borduurring van 21 cm in de tas.
Bturn is ontworpen om je dagelijks leven iets makkelijker te maken. Het bovenste vak is voorzien van een ritszakje om je kleine naai-essentials, zoals steekmarkeerders, naalden en meetlint, perfect georganiseerd te houden. MUUD accessoires zijn ontworpen om te mixen en matchen. Dit betekent dat je gemakkelijk andere MUUD items kunt toevoegen voor extra organisatie.


• Kwaliteitsleer
• 3 praktische vakken met ritssluiting
• 1 kleiner vak met ritssluiting in het bovenste vak
• Verstelbare en afneembare schouderriem


Specificaties:
Hoogte: 27 cm (7+7+13 cm)
Diameter: 23 cm
Schouderriem: Ja, verstelbaar en afneembaar, 130 cm
Materiaal: Leer
Voering: Polydrill met een glad oppervlak voor eenvoudig onderhoud
Verzorgingsinformatie: MUUD Care & Clean
Leer is een natuurlijk materiaal en de uitstraling kan daarom variëren van product tot product. De werkelijke kleur van het product

Kleuren: Cognac of Black

Prijs: € 170,00

Uitverkocht

MUUD Bturn - Cognac

€ 170,00
Uitverkocht

MUUD Bturn - Cognac

€ 170,00